Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet

Dit is Max Verstappen’s verbluffend mooie vriendin Kelly Piquet . De 33-jarige Braziliaanse is het toonbeeld van beauty en brains. Ze is een influencer, werkte samen met Vogue en is de dochter van F1 legende Nelson Piquet Sr.

Toen Max Verstappen in 2021 de Grand Prix van Abu Dhabi won (en daarmee zijn eerste Formule 1 kampioenschap opeiste ) rende hij natuurlijk in de armen van zijn prachtige vriendin Kelly Piquet om zijn belangrijkste overwinning tot nu toe te vieren. maar wat weten we eigenlijk over Kelly Piquet?

Kelly Piquet is ware royalty uit de Formule 1

Kelly Piquet is de dochter van de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen coureur Nelson Piquet. Kelly is geboren in 1988, en groeide op in de Formule 1 sport met haar Nederlandse moeder (ook een voormalig model) Sylvia Tamsma en haar twee broers en zussen. Haar oudere broer, Nelson Angelo Piquet, is een voormalig Formule 1 coureur. Haar jongere zus Julia Piquet werkt bij Motorsport.com en heeft een relatie met Nascar coureur Daniel Suarez.

Waar heeft Kelly Piquet allemaal gewoond?

Kelly is geboren in Hamburg, Duitsland, maar ze heeft werkelijk over de hele wereld gewoond. Ze bracht het grootste deel van haar jeugd in Zuid-Frankrijk door, en verhuisde tussen haar 12de en 15de naar Brazilië (waar haar vader vandaan komt). Piquet zat ook kort op kostschool in Engeland voor ze naar New York City verhuisde, waar ze afstudeerde aan het Marymount Manhattan College. Ze studeerde internationale betrekkingen. Kelly Piquet spreekt vloeiend Engels, Frans en Portugees.

Een ware beauty en brains

Terwijl Piquet gezegend is met goede genen (en een behoorlijke bankrekening, uiteraard), heeft ze ook naam gemaakt als styliste en columniste. Na haar studie kreeg Piquet een baan als stagiaire bij Bergdorf Goodman’s couture inkoopkantoor en daarna als assistent styliste bij Vogue México y Latinoamérica.

In 2011 werkte ze als publiciteitsstagiaire bij een PR firma genaamd KCD Worldwide voor ze columniste werd voor Marie Claire Brazilië. Daarna volgde een verhuizing terug naar Londen waar ze ruim twee jaar werkte als Formule E’s sociale media en PR adviseur. Volgens haar LinkedIn pagina woont ze nu in Monaco en werkt ze als gezondheids- en welzijnscoach voor het Institute for Integrative Nutrition.

Kelly Piquet is ook een influencer

Met meer dan 600.000 volgers op Instagram verdiend Piquet via haar sociale media vaak ook flink wat geld door reclame te maken voor grote merken. Van APM Monaco en Only Natural Diamonds tot Pepe Jeans, poseerde Kelly eerder ook voor Patbo en Lucas Boccalão. Onlangs deelde ze verjaardagskiekjes waarin ze gezien werd terwijl ze poseerde met een van haar goede vriendinnen, de Britse modeblogster Yasmin Devonport.

Kelly heeft een dochtertje met Daniil Kvyat

In 2017 had Piquet een relatie met de voormalige Russische Red Bull coureur Daniil Kvyat, waarbij het paar in 2019 een schattig dochtertje kreeg, Penelope genaamd. Ze gingen echter al snel na de geboorte van Penelopee uit elkaar. Gelukkig is Max dol op Penelope, en speelt hij met veel plezier de rol van liefhebbende stiefvader.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *