Een top 10 maken van uit zoveel moois uit Hollywood is geen makkelijke klus. Er zijn veel schoonheden in Hollywood. Hollywood is nou eenmaal het thuis van enkele van ‘s werelds aantrekkelijkste vrouwen. Elk jaar zien we nieuwe actrices die de “oude” vervangen. Je kunt je voorstellen dat het tussen al deze schoonheden uitermate moeilijk is om een shortlist te maken. Maar hier gaan we!

Hier is onze top 10 2022 meest sexy vrouwen in Hollywood, die de geschiedenisboeken zeker zullen halen.

10. Emma Stone


Emma Stone begon als kind met acteren als lid van het Valley Youth Theatre in Phoenix, Arizona, waar ze haar toneeldebuut maakte in een productie van Kenneth Grahame’s “The Wind in the Willows”. Ze verscheen in nog veel meer producties door haar vroege tienerjaren heen, tot ze op 15-jarige leeftijd op het toneel verscheen. Stone was een castlid van de TV serie Drive, en maakte haar speelfilmdebuut in de komedie Superbad (2007). Ze siert onze lijst van heetste actrices in Hollywood op nr. 10.

9. Jessica Alba

Jessica Alba, geboren in Pomona, Californië, op 28 april 1981, is een van de meest sexy modellen en actrices van televisie en film. Ze begon haar televisie- en filmoptredens op 13-jarige leeftijd in Camp Nowhere en The Secret World of Alex Mack. Alba wordt vaak afgeschilderd als een sex-symbool. Ze heeft de lijst van de hottest actrices van Hollywood van vele prominente tijdschriften gehaald. Tot haar opvallende films behoren Fantastic Four, Sin City en Machete. Ze verscheen ook in de TV show, Dark Angel.

Als een van de heetste Latina’s in Hollywood blijft de 40-jarige Alba nog even sexy als toen de mensen haar voor het eerst zagen in de hit TV serie, Dark Angel. Alba is een van de meest geprezen actrices van haar generatie. Ze verscheen in ontelbare aantallen films en TV shows. Er zijn veel redenen waarom Jessica Alba een van de hottest actrices in Hollywood blijft.

8. Scarlett Johansson

Een van de aantrekkelijkste Amerikaanse celebs, Scarlett Johansson werd geboren in New York City als dochter van moeder, Melanie Sloan en vader, Karsten Johansson. Scarlett heeft een enorme mannelijke schare fans. Ze is mooi, aantrekkelijk en wordt beschouwd als een van de sexiest actrices in Hollywood. Verschillende tijdschriften hebben haar opgenomen in de lijst van de meest sexy en de mooiste beroemdheden.

Ze is nu al 4 keer genomineerd voor de Golden Globes. Tot haar meest opvallende films behoren The Avengers, The Prestige, Vicky Cristina Barcelona, The Iron Man en Captain America: Civil War, Avengers: Age of Ultron. Ze is ook ‘s werelds best verdienende actrice op dit moment.

Een van de meest gevraagde actrice in Hollywood van dit moment, is Johansson door Esquire Magazine wordt uitgeroepen tot “sexiest woman alive”. De 37-jarige blondine ziet er in elke stijl geweldig uit. Ze is ongetwijfeld een van de hottest Hollywood babes.

7. Margot Robbie

De snelst rijzende ster in Hollywood genaamd Margot Robbie is een Australische actrice en filmproducente. Op dit moment is ze 31, maar, Time magazine noemde haar een van de invloedrijkste mensen ter wereld. Bovendien noemde Forbes Robbie in de top 30 Under 30 lijst.

Verschenen in verschillende films en televisieshows, heeft Robbie zowel gewonnen als genomineerd voor verschillende prijzen. Ze is de meest getalenteerde actrice die er is. Ze heeft zich in korte tijd gevestigd als een van de meest prominente gezichten in Hollywood.

6. Megan Fox

Iedereen kent Megan Fox. Ze begon haar acteercarrière in 2001. Fox werd een wereldwijde sensatie ten tijde van de film “The Transformers”. Ze is 35 jaar oud en wordt beschouwd als een waar sekssymbool. Fox rangschikte zich verschillende keren onder de mooiste mensen ter wereld. Ze staat op de derde plaats onder de heetste Hollywood actrices. Haar andere opmerkelijke films zijn o.a. Jennifer’s Body, en Transformers 2.

Ter ere van een van de mooiste dames in Hollywood – Megan Fox top 3. Ze is jong, ze is een hete actrice, ze is beeldschoon en buitengewoon mooi. Megan Fox werd gekroond tot de meest sexy vrouw ter wereld. De 35-jarige Fox wordt beschouwd als een van de heetste meisjes in films en TV. Er zijn maar weinig meisjes die zo sexy en leuk zijn als Megan Fox. Ze heeft al heel wat heetste poses gedaan voor tijdschriften en van haar verbazingwekkende rode loper aankomsten.

5. Eva Green

Met haar unieke zwoele uiterlijk verdient Eva Green een plek in deze top 10 van “Mooiste Hollywood Actrices”. Green is geboren en getogen in Frankrijk. Ze is de dochter van de legendarische actrice Marlène Jobert.

Green is beeldschoon en van nature donkerblond. Ze is vooral bekend door haar rol als Sibylla, koningin van Jeruzalem in Ridley Scott’s historische epos Kingdom of Heaven. Ook vertolkte ze Bond girl Vesper Lynd in de James Bond film Casino Royale. Ze is ook bekend van films als; Dark Shadows, 300: Rise of an Empire, Sin City: A Dame to Kill For, en ook van Showtime’s horrordrama Penny Dreadful.

4. Olivia Wilde

Actrice en fotomodel, Olivia Jane Wilde is een van de heetste actrices in Hollywood. Wilde is verschenen in een aantal televisieseries en commerciële films. Ze koos haar achternaam “Wilde” van de beroemde schrijver, Oscar Wilde. Ze was PETA meest sexy beroemdheid in 2010. Tot haar meest opvallende films behoren The Change-Up, In Time en Tron Legacy.

Olivia Wilde is geestige, mooie en resoluut down to earth dame. Welke rol ze ook speelt, die inherente sympathie straalt er vanaf. Ze is de laatste jaren een bonafide Hollywood ster geworden. Ze is één hete actrice en heeft ook gestript voor tal van films.

3. Ana de Armas

Voor wie niet op de hoogte is van deze mooie Cubaanse actrice, Ana De Armas. Maar, maak je geen zorgen! We zullen nog veel over haar horen! Geboren en getogen in Cuba, werd Armas al op 12-jarige leeftijd actrice. Daarna maakte ze haar professionele debuut in de Spaanse film Una rosa de Francia in 2006.

Ze maakte furore in Amerika toen ze de hoofdrol kreeg in haar eerste Hollywood film Knock Knock, waar ze het publiek voor zich won met haar verbluffend mooie uiterlijk. Sindsdien verscheen ze in verschillende grote films zoals; Exposed, Hands of Stone en War Dogs. Haar grootste rol komt bij de langverwachte film “Blade Runner 2049” als Joi. Een sensuele vrouw, voortreffelijk zelfverzekerd staat nu bekend als een van de heetste actrices in Hollywood.

2. Mila Kunis

De getalenteerde Milena “Mila” Markovna Kunis werd geboren in Chernivtsi, Oekraïne, USSR (nu onafhankelijk Oekraïne), in een Joodse familie. De 38-jarige actrice is door veel tijdschriften en media afgeschilderd als een van de hotste beroemdheden in Hollywood. Tot haar meest opvallende films behoren Black Swan, Friends with Benefits, en Forgetting Sarah Marshall. Kumis’ carrière zit in een voortdurende opmars en ze zal in 2022 in verschillende films te zien zijn. Haar hotness bracht een sergeant van het US Marine Corps ertoe haar via YouTube op een afspraakje te vragen, wat ze accepteerde.

1. Blake Lively

Blake Lively is geboren op 25 augustus 1987 in Los Angeles. Ze is het meest bekend is door haar rol van Serena van der Woodsen in de CW dramaserie ‘Gossip Girl’, die zes seizoenen achtereen met succes liep. Ze komt uit een familie die diep geworteld is in de amusementsindustrie. Ze veroverde de rol van Bridget in de kaskraker film ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’ door alleen maar haar foto te laten zien bij de audities. Ze verstevigde haar plaats in Hollywood met films als ‘Accepted’, ‘The Private Lives of Pippa Lee’, ‘The Town’, ‘Green Lantern’, ‘Savages’, ‘The Age of Adaline’ en ‘The Shallows’. Ze is ook een succesvol model dat het gezicht is geweest van bekende merken als L’Oreal en Gucci. Ze is getrouwd met de acteur Ryan Reynolds. Ze wonen met hun twee dochters in Bedford, New York, met haar man en twee dochters. Ze is sexy en prachtig, een welverdiende eerste plaats in onze top 10 van meest Sexy Actrices van Hollywood.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *